top of page
Stian_buildings_near_the_wharf_city_high_resolution_high_detail_64df957c-a306-42a2-8db2-82

Slik kan du spare penger på oppvarming

Om få måneder begynner temperaturen ute å synke og oppvarmingsbehovet i de tusen hjem vil gradvis gå opp. En kan nok i vinter også oppleve høye strømpriser slik at det å holde boligen varm gjennom de kaldeste vintermånedene fort kan bli en dyr affære hvis varmen forsvinner ut i det fri.


Hvis du er en boligeier som ønsker å redusere utgiftene dine knyttet til oppvarming, bør du vurdere å få utført en termografering av boligen din. Termografering er en metode som bruker et spesialkamera for å måle temperaturen på overflaten av ulike materialer. Ved å termografere boligen din, kan en oppdage varmetap, kuldebroer, fuktproblemer, isolasjonsfeil og andre bygningsmessige mangler som kan påvirke energieffektiviteten og inneklimaet.

 

Termografering av boliger er en tjeneste som vi, Bokon AS tilbyr. Vi har god erfaring og kompetanse innenfor dette feltet. Vi bruker moderne og pålitelige termografikameraer som gir nøyaktige og detaljerte bilder av boligens termiske tilstand. Vi utfører også en grundig analyse av termogrammene og leverer en skriftlig rapport med anbefalinger om tiltak du kan gjøre for å forbedre boligens energiytelse basert på funn fra termograferingen.


 

Ved å følge anbefalingene kan du oppnå flere fordeler, som:

  • Redusere energiforbruket og strømregningen din

  • Øke verdien og salgbarheten av boligen din

  • Forlenge levetiden og redusere vedlikeholdsbehovet for boligen din

  • Forbedre inneklimaet og komforten for deg og din familie

  • Bidra til et bedre miljø ved å redusere klimagassutslippene dine

Står du ovenfor en større oppgradering av boligen din, så kan termografering også gi pekepinn på problemområder det kan være lurt å fokusere på slik at en får mest mulig ut av oppgraderingen en planlegger.

 

Hvis du er interessert i å bestille en termografering av boligen din, eller hvis du vil vite mer om denne tjenesten, kan du kontakte oss ved å klikke her! eller du kan besøke vår nettside bokon.no for mer informasjon.


 

33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page